Kawan2Ku

19 Januari 2013

Kek Keju Meleleh

Posted by Dalia at 1:22 PTG
Assalamualaikum wbt...

Korang pernah dengar tak pasal kek keju meleleh? memang meleleh la.. air liur pun meleleh kalau tak dapat makan... ngeeeeeee!

Kek Keju Meleleh ni dibuat oleh Chef Sanif..

Meh layan gambar yang betul2 meleleh ni...



Dan aku dengan rasminya dah daftar sebagai pengedar... direct terus dengan Chef Sanif dan dah berborak panjang dengan dia... seronok berborak dan bertentang mata dengan dia dan isteri, banyak ilmu yang aku dapat.... Ilmu perniagaan... Sharing is caring, kan? heheheh!

Buat masa ni aku nak jual kat area2 cni jer, sekadar berkongsi kesedapan kek ni dengan kawan2 seopis dan jiran2... RM18 jer.. sangat murah dan rasanya memang terbaik... Didatangkan dalam 3 perasa... Pandan, Coklat dan Strawberry... Yummmmmmmyyyyy!

Lets makan!

Kek Keju Meleleh... 
kek keju yang meleleh dan gebu..paling huru hara dalam pasaran,tak hingat makan terus pengsan... 

4 comments:

Fatin Atira berkata...

hai, macam mana nak jadi dealer kek chef sanif ni? saya dah rasa memang sedap sgt!! :D

Tanpa Nama berkata...

Sy brminat nak jd dealer, mcm mana yer....

Tanpa Nama berkata...

Salam sis,macam mana nak jadi ejen

Tanpa Nama berkata...

Salam sis mcm mne nak jdi agen kek cheese ni ye sis...

Catat Ulasan

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

.::D'Alia Gallery::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review